Slimproppen

0
Ilustrasjonsfoto: Shutterstock. "Det er spennende når sliproppen går."
Som høygravid oppstår mange spørsmål om kroppens forberedelser til fødsel, og de fleste av oss ønsker å finne ut om noe snart «er på gang». Den berømte slimproppen er et kjent samtaleemne på diverse fora verden over, men har den egentlig noe å si for når fødselen starter?
[td_social icon_style=»4″ icon_size=»32″ facebook=»#» instagram=»#» twitter=»#»]

Slimproppen beskytter livmorens inngang. Dager eller uker før fødselen starter, kan du oppleve at slimproppen går. Dette er et tegn på at livmoren begynner å gjøre seg klar til det som skal skje, men ikke nødvendigvis at fødselen starter nå.

Slimproppen har ingen definert størrelse. Den kan komme i deler, eller som en blank slimklump med blodtegninger. Noen legger heller ikke merke til slimproppen i det hele tatt, eller den kommer som økt utflod i slutten av svangerskapet.

[td_ad_box spot_id=»custom_ad_2″]
[td_block7 category_id=»23″ limit=»3″ custom_title=»Relevante artikler» title_style=»td_title_style_1″]
Warning: A non-numeric value encountered in /customers/1/4/c/barnasutvalgte.no/httpd.www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008