Er du gravid og interessert i å høre hvordan andre i samme situasjon opplever svangerskapet?

Redaktør i Foreldre & barn og Babydrøm, Mari Midtstigen, har hatt lyst til å lage en podkast som følger et svangerskap gjennom de 40 ukene det tar. Så ble hun gravid med sitt tredje barn, og bestemte hun seg for å lage den om seg selv. Hver uke sitter hun i bilen og snakker med søsteren sin, Ingrid. Ingrid er hennes beste venn og de deler alt.

-For meg har det vært viktig at podkasten ikke legger skjul på noe. Derfor deler jeg også det som ikke bare er hygge – som at jeg fikk en diagnose som forklarte hvorfor jeg slet med å bli gravid første gang. For det er fortsatt mange sider ved svangerskap vi ikke deler, sier Mari Midtstigen.

Podkasten begynner i svangerskapets uke fem, og følger Mari til babyen kommer om noen måneder. Hver episode er på ca 15 minutter. Du finner dem i Itunes og på Foreldre.no.

Warning: A non-numeric value encountered in /customers/1/4/c/barnasutvalgte.no/httpd.www/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008